Spring naar inhoud

Maart: Stork Thermeq bedrijfssnelschaaktoernooi

Op vrijdagavond 6 maart 2020 wordt in Hengelo het Stork Thermeq bedrijfssnelschaaktoernooi gehouden.  Het is een teamwedstrijd, dat wil zeggen dat bedrijven teams van 4 spelers opgeven.

De organisatie van dit toernooi is sinds 2018 in handen van de Hengelose schaakverenigingen. In de komende tijd verschijnt op deze plek meer informatie over dit toernooi.

Met dit formulier kunt u zich aanmelden voor het Stork Thermeq bedrijfssnelschaaktoernooi op 6 maart 2020. Deelname aan het toernooi is gratis.
Per bedrijf kunnen meerdere teams worden ingeschreven. Het formulier kan meerdere keren worden ingevuld, 1 x per team.

verplicht invullen


De namen van de teamleden kunt u aan het begin van het toernooi in de speelzaal doorgeven.


Contactpersoon


Speelsterkte / indeling

Dit jaar wordt het toernooi ingedeeld in twee grote poules, waarbinnen er wordt gewerkt met de zogenaamde Zwitserse indeling. U kunt zelf kiezen of u in de sterke of de minder sterke poule wilt spelen.


Locatie

De locatie staat nog niet vast. Opties zijn Stork Thermeq en het Denksportcentrum Hengelo. U kunt hier uw voorkeur opgeven.


Give-aways

Net als vorig jaar zijn er goodie bags voor alle deelnemers. Wij roepen daarvoor deelnemende bedrijven op om kleine give-aways ter beschikking te stellen, die wij kunnen verdelen onder de deelnemers. Alles van kortingsbon tot natura geschenk is welkom.
Daarnaast hebben wij nog enkele sponsoren nodig om van het toernooi een succes te maken. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor sponsoring kunt u dit in het opmerkingenveld aangeven.


De organisatie van het bedrijfssnelschaaktoernooi verwerkt de ingevulde gegevens uitsluitend voor de organisatie van het snelschaaktoernooi en het informeren over toekomstige edities van dit toernooi.

Zie ook de Eregalerij bedrijfssnelschaaktoernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *