Spring naar inhoud

Externe competitie

HSC Stork speelt met een aantal teams in verschillende competities. Als gevolg van de coronacrisis hebben wij een aantal teams terug getrokken uit de competitie. Er blijft één viertal over. Zodra de competitie-indeling bekend is, zal dat op deze pagina worden gepubliceerd. Op de website van de Nederlandse schaakbond en van de Schaakbond Overijssel worden de standen bijgehouden. Door op een klasse te klikken word je doorgestuurd naar een van deze websites.

Team Klasse Contactpersoon Email Telefoon
HSC Stork 1 KNSB 5a TERUG GETROKKEN
HSC Stork V1 Hoofdklasse A TERUG GETROKKEN
HSC Stork V2 Klasse 2A NOG NIET BEKEND
HSC Stork V3 Klasse 4C TERUG GETROKKEN

Informatie voor bezoekende teams

HSC Stork speelt haar thuiswedstrijden in het Denksportcentrum, Cesar Franckstraat 36D, Hengelo. Er is een bar aanwezig waar geen broodjes e.d. worden verkocht. Het is mogelijk om met pin te betalen.

Op zaterdagen kun je parkeren op het terrein van het Denksportcentrum. Op doordeweekse dagen zijn die parkeerplaatsen bezet en kun je elders in de wijk parkeren. In de directe omgeving van het Denksportcentrum is de parkeerdruk groot. Parkeer daarom liever op een van de ruime parkeerplaatsen op 5 minuten lopen van het Denksportcentrum. Kijk hieronder voor een plattegrond van de omgeving.