Spring naar inhoud

Uitslagen ronde 01

We zijn weer begonnen!

Het was weer even wennen om de goede instellingen in het indelingsprogramma te krijgen, maar met 20 minuten vertraging konden de partijen toch van start gaan.

We starten dit jaar met een dubbele competitie. In de lange competitie wordt 2 uur p.p.p.p. gespeeld. De uitslagen in deze competitie tellen mee voor de KNSB-rating. In de korte competitie wordt 1 uur p.p.p.p. gespeeld. Deze uitslagen tellen niet mee voor de KNSB-rating. Je kunt elke avond beslissen of je een korte of een lange partij wilt spelen.

De ALV wordt dit jaar gehouden op 12 oktober. De reden om de ALV zo laat te houden is dat we vanaf volgende week starten met een schaakcursus voor volwassenen. Dit is (vooral) voor mensen die (nog) geen lid zijn van een schaakvereniging.

In de ALV zullen we evalueren hoe het spelen met twee competities bevalt. Zeker ook aan de orde komt het indelingsprogramma. Momenteel kun je nog steeds veel punten scoren door niet te komen. Je zou willen zien dat mensen die meer spelen ook meer kans maken om zich naar de top van de lijst te werken. Meer hierover bij de stukken van de ALV die eind september bij iedereen in het postvak belanden.

Nog één ding over de ranglijst: in het vervolg hebben we dus twee ranglijsten. Deze worden beide elders op deze website gepubliceerd.

 

Overzicht voor ronde 1 (lang), gespeeld op 31 augustus 2017

Wit Zwart Uitslag
Piet van Kuilenburg Vigen Boghossian 0-1
Joop Winters Kees Kranenburg 0-1
Peter Hofstee Bert Polman 0-1
Douwe Straatman Anja Campmans 0-1

Overzicht voor ronde 1 (kort), gespeeld op 31 augustus 2017

Wit Zwart Uitslag
Wahe Boghossian Wouter Lardinois 0-1
Stef van Zutphen Hizir Sarimehmet 1-0
Nicole Moss Henk Dekkers 0-1

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *